Правила при залози на футболни мачове

Инбет

5 основни правила при залози на футболни мачове

 

Без значение дали сте фен на спорта или имате афинитет към хазартните игри, със сигурност сте чували за платформи като inbet.com, на които могат да се правят футболни залози.

 

Залагането на футбол си е стара традиция, която често е случвало през индивиди наречени „букмейкъри“. Те са водели записки за това кой какво е заложил и за какъв резултат е заложил, като рядко те са имали лиценз – всичко се е случвало под масата.

 

Тогава достъпът до информация за самите отбори е бил ограничен, но днес човек може да научи почти всички за всеки отбор и играч – стига да има интерес в това.

 

Какви са основните правила при правене на залози за футболни мачове през 21-ви век и как можете да изкарате пари от този вид игра ще ви кажем малко по-долу.

 

1. Избягвайте големи единични залози

 

Когато решите да залагате, това, което е най-добре да направите да избягвате големите единични количества. Слагането на голям залог значително увеличава риска, затова хитрите играчи просто или правят чести, малки залози, или просто залагат с по-малка сума.

 

Дори при такива практики, крайните печалби могат да бъдат особено високи – затова просто действайте бавно и вкарвайте малки суми при залози на футболни мачове.

 

2. Останете хладни и обективни

 

Обективността и хладнокръвието са главните колони при постигането на наистина добри резултати, когато човек залага на футболни мачове. Самият спорт привлича всякакви хора със своя спектакъл и е напълно нормално много от нас да се вълнуват, особено ако играе наш любим отбор.

 

Добре е да разделяте своята футболно-запалянковска персона от залозите си, за да можете да взимате трезви решения.

 

Колкото и да обичате един отбор, ако той не се справя добре е значително по-логично да заложите подобаващо на резултатите, а не на вашите страсти – е, поне ако искате да спечелите.

 

3. Погледнете мача от страната на губещите

 

Когато проучвате отборите, ако вече не сте запознати с тях, е добре е да погледнете и двете страни – не само фаворита в срещата, но и другата страна, която е предсказано да загуби.

 

Това е важно, тъй като ще добиете по-цялостна представа за реалните шансове на двата клуба да се надвият.

 

В историята на футболните залози има не един пример за огромната загуба на фаворит в една среща, затова просто проверете данните сами.

 

4. Избягвайте специфичните залози

 

Когато залагате на платформа като inbet.com, вие можете да правите специфични залози, които да предсказват много конкретни събития като брой картони, брой засади, корнери и т.н.

 

Тази възможност се предлага поради иновативността на платформата, но е доста трудно за един човек реално да предскаже такива статистики, освен ако няма много опит и не е гледал хиляди мачове.

 

Затова, ако нямате опит и тепърва започвате, е най-добре просто да оставите този вид залози за по-нататък във времето.

 

5. Не инвестирайте всичките си средства в една среща

 

Когато има голяма среща, като финал на шампионат, е желателно да избягвате да инвестирате голяма сума наведнъж. По-добре е да следите срещите от полуфиналите или подготвителните кръгове и така да печелите по-малки, но безопасни суми.

Ако искате пък да направите най-доброто решение за себе си, е желателно да се обърнете към най-добрата платформа за залози на футболни мачове в България – inbet.com.





{START_COUNTER}